WiDim – Mer än bara en dimmer

WiDim – Mer än bara en dimmer

WiDim är ett revolutionerande nytt universellt styrsystem

Programmera automatiska dimningscenarier, rum för rum, eller styr
ljuset i vardagsrummet från soffan – Allt med bara ett par klick

WiDim är ett revolutionerande nytt universellt styrsystem. Bakom det traditionella utseendet döljer det sig en avancerad multifunktionell styrenhet. WiDim levereras också som varianter för infällning i väggdosa. Väggdimmern kan styras med tryck/vrid precis som vanliga dimrar, och den infällda dimmern och brytaren kan styras med vanliga impulsbrytare. Det som gör det hela så spännande är att produkterna också kan fjärrstyras från WiDim-appen på din mobil eller surfplatta. Det är också mycket enkelt att själv programmera olika funktioner.

Oändliga möjligheter

I appen finns inställningar för dimning, scenarier, timer, astrour, av/på med mera. Kommunikationen mellan mobil/surfplatta och WiDim enheterna sker via husets vanliga Wi-Fi nät. I tillägg kan funktionerna fjärrstyras från hela världen via internet och en Cloud-lösning. Sammantaget gör dessa funktioner WiDim till ett enkelt och funktionellt styrsystem som också kan betjänas på traditionellt vis.

WiDim är ett styrsystem redan från första komponent

Ta kontrollen över belysning och andra belastningar via lokal styrning, telefon/surfplatta eller via inbyggd tidsstyrning. Systemet kan fjärrstyras inifrån huset eller från vart som helst i världen. Ljuset i vardagsrummet, sovrummet, köket eller hallen kan grupperas i förhandsprogrammerade scenarier som gör det idealiskt för TV-tittande, arbete, lek eller trevligt umgänge. Om du reser bort, kan du enkelt stänga av och på ljuset och ge intryck av att folk är hemma i huset. Utebelysningen kan med det inbyggda astrouret enkelt programmeras till att sättas på när solen går ner och stängas av när solen går upp. Om man vill dimra ner ljuset under natten är detta också möjligt med den tillgängliga timer-funktionen.

Universella enheter

WiDim-enheterna är universella. Det betyder att dimrarna kan styra olika belysningslaster. Glöm dimmertabeller och tekniska djupdyk för att ta reda på vad som passar. Halogenljus, glödlampor och olika typer av LED styrs enkelt. Den infällda brytaren (Switch) är tvåpolig och kan styra belastningar upp till 8 ampere – det vill säga 1800W. I WiDim systemet kan man ansluta så många enheter, telefoner och surfplattor som önskas. Säkerheten är tillgodosedd med lösenordsskydd på WiFi-nätverket i tillägg till egna lösenord för varje enskild enhet.

widim wireless